Bakkerij 't Stoepje
Bakker Pierre

Even voorstellen: Bakker Pierre de Wit

22 jaar geleden stond ik voor het eerst op de markt en inmiddels ben ik alweer bijna 20 jaar Stoepje bakker. Het leukste van het werken op de markt vind ik het contact met de klanten, en hun verhalen. Er zijn families die ik al jaren ken. Ouders brachten jaren geleden hun kinderen mee en nu komen zij zelfs langs met die hun kleinkinderen. En de kinderen van jaren geleden hebben inmiddels hun eigen gezin!

 

In de beginjaren stond ik samen met mijn schoonvader in de kraam, nu krijg ik alweer jaren vaste hulp van Hilda en Mark. Het lekkerste op de kraam vind ik zelf de saucijzenbroodjes die we de hele dag door vers uit eigen oven komen. En als broodliefhebber vind ik de Waldmik een echte topper .

 

Kom mij eens bezoeken op de markt in Eindhoven, Bakel en Berkel-Enschot.

 

Groet bakker Pierre en zijn team

Geplaatst op: 11 september 2018