Bakkerij 't Stoepje
Bakker Pierre

Even voorstellen: Pierre de Wit


Het leukste van het werken op de markt vind ik het contact met de klanten en natuurlijk hun verhalen. Er zijn families die ik al jaren ken. Ouders brachten jaren geleden hun kinderen mee en nu komen zij zelfs langs met hun kleinkinderen. En de kinderen van jaren geleden hebben inmiddels hun eigen gezin en brengen hun kinderen mee!

In de beginjaren stond ik samen met mijn schoonvader in de kraam, nu krijg ik alweer jaren vaste hulp van Hilda en Mark. Het lekkerste op de kraam vind ik zelf de saucijzenbroodjes die we de hele dag door vers uit eigen oven laten komen. Als echte broodliefhebber vind ik de Waldmik een echte topper.

Kom mij eens bezoeken op de markt in Eindhoven, Bakel en Berkel-Enschot.

Groet bakker Pierre en zijn team