Bakkerij 't Stoepje

Even voorstellen: Elmar Hartjes


“Van zaterdag hulpje tot zelfstandig ondernemer. Begonnen als een 13 jarig jongetje als zaterdaghulpje en toen besmet geraakt met de mooie producten en het leven op de markt. Toch ben ik er daarna er even tussenuit geweest. Na zoeken en zoeken kwam ik er achter dat mijn hart toch echt op de markt lag bij ‘t Stoepje. Nu 17 jaar later heb ik mijn splinternieuwe verkoopwagen mogen verwelkomen en ga ik door het leven als bakkertje Elmar. Ik en mijn team hebben zo ook ons plezier gevonden in het actief bezig zijn met social media. Wij willen hier niet alleen de mooie en lekkere producten laten zien maar ook de leuke tijd op en rondom de markt. Zo zie je maar weer, alles kan op de markt!

Wil jij hier meer van weten, volg ons dan snel op mijn eigen Facebook en Instagram. Of kom gewoon eens gezellig kijken bij mij op de markt.”