Bakkerij 't Stoepje

Even voorstellen: Jerney van der Horst


Bij veel van mijn collega’s gaan de markten van vader op zoon/dochter en is ‘het echte marktleven’ er van jongs af aan ingesleten.

In mijn geval is het anders gegaan. Na mijn studie te hebben afgerond en bijna 2 jaar voor een groot bedrijf te hebben gewerkt.  Een baan met alles erop en eraan: goed salaris, lease auto, telefoon, lap-top, targets targets en targets. Toen wist ik het zeker……. dit is niet wat ik wil! Ik heb per direct ontslag genomen en ben toen via een familievriend in het ‘marktleven’ gerold. Iets wat mij achteraf op het lijf geschreven bleek te zijn. De markt staat voor mij voor alles wat ik leuk vind: vrijheid, gezelligheid, buitenlucht, de omgang met mensen, discipline en commercie.

Nu alweer 12 jaar verder voel ik mij nog steeds als een vis in het water en staan wij met ons gehele team met heel veel plezier in Almere, Barneveld en Amersfoort. Kom ons eens bezoeken en geniet van ons ruime assortiment vers afgebakken broden en lekkere snacks.

Vriendelijke groet,
Jerney en zijn team