Bakkerij 't Stoepje

Even voorstellen: Jochem van de Bunt


Even voorstellen, mijn naam is Jochem en ik ben 18 jaar. Sinds kort heb ik de markt in Velserbroek, Oudorp (Noord-Holland), De Mare, Vleuten, Vorden en Alkmaar. Als persoon ben ik iemand die graag bezig is en het leuk vindt om met mensen te werken. De Nederlandstalige muziek die wij iedere dag op de markt draaien geeft een gezellige sfeer. Natuurlijk mogen de nummers van André Hazes niet ontbreken, dat geeft me extra energie. Veel mensen zijn verbaasd dat ik als jonge jongen bewust gekozen heb voor de markt. Het sociale karakter van de markt is echt iets wat bij mij past. Bij de markt denk ik aan gezelligheid, producten van kwaliteit en ik hoop u dan ook snel te mogen verwelkomen op één van mijn markten.

Met vriendelijke groet,
Jochem van de Bunt