Bakkerij 't Stoepje

Nieuw in ons assortiment: Biologische Broden!

Onze biologische broden komen uit onze biologische bakkerij. Daar werken wij iedere dag met de leukste bakkers en de beste kwaliteitbiologische grondstoffen. Als het deeg is gekneed worden de broden met de handen van onze bakkers gevormd en met de hand ingesneden. Hoogwaardige ingrediënten maken het brood helemaal af.

Ons biologisch assortiment bestaat uit de volgende broden. Komt langs op de markt en probeer ze zelf!

Bio Desem Meergranenbol       
Deze donkere bol heeft een robuuste uitstraling en is 100% desem. De buitenkant is gedecoreerd met diverse zaden voor een extra ambachtelijke uitstraling.

Bio Desem Spelt Zonnepitbol
Dit desembrood is heerlijk van smaak en gemaakt van 100% desem en spelt. Het is een stevig brood dat mooi is gedecoreerd met zonnepitten.

Bio Tarweroggebol
Dit brood is een echte krachtpatser! Het is een zwaar brood en kent een mooie natuurlijke scheuring, prachtig gedecoreerd met tarwevlokken.

Bio Donker Moutkornbol
Basis van volkorenmeel, Tarwebloem, iets gekleurd met mout, gist en een licht zuurtje. Gedecoreerd met roggebloem en 2 maal ingesneden met de hand.

Bio Weizenmiche Bol
Deze bol gemaakt van tarwe en roggebloem is een heerlijk brood met een prachtige handgesneden ruit. Met de mooie decoratie van rogge steelt deze echt de show!

Bio Kaas Tomaat broodjes        
Een heerlijke ciabatta van wit deeg met tomaat en kruiden met een topping van kaas.

Geplaatst op: 12 maart 2019