Bakkerij 't Stoepje

Cocosmacronen frambozenijs

Ingrediënten: 6st ’t Stoepje cocosmacronen 250ml slagroom 1blik gecondenseerde melk 100g frambozen Bereiden: Verwarm de oven voor op 150°C. Verkruimel de cocosmacronen en bak deze 8 minuten in de oven krokant. Klop de slagroom stijf en klop de gecondenseerde melk erdoor. Prak de frambozen met een vork tot een grove puree en meng dit met…

Lees Meer >

Volkorenbrood met hemelse hummus

Tijdens warme zomerdagen is het lekker om te lunchen met een frisse sandwich. Een favoriet van onze bakkers is dan de sandwich met zelfgemaakte hummus. Ingrediënten: Hummus* 40 plakken gegrilde courgette 40 g plakken gegrilde wortel 50g komkommerslierten *Hummus: 225g kikkererwten uit blik 1el tahin (sesampasta) 1 teentje knoflook sap van 1 citroen 4el olijfolie…

Lees Meer >

Croissant Bacon & Eggs

Ingrediënten voor twee overheerlijke croissants: 2 roomboter croissants 25 gram boter 4 eieren 4 el merk of room zout & peper Smelt de helft van de boter zachtjes in een steelpannetje. Klop de eieren los (niet te lang klutsen) met de melk of room. Voeg zout en peper naar smaak toe. Check of het vuur…

Lees Meer >