Bakkerij 't Stoepje

Runderstoof met sugar snaps en ontbijtkoek

Snij de ui in kleine partjes, zet een braadpan op het fornuis en voeg boter toe. Bak de uien en runderpoulet in de boter en voeg bloem toe. Laat dit even een minuutje bakken. Voeg dan de witte wijn en bouillon toe en laat het 1,5 uur garen. Schep daarna de gekruimelde ontbijtkoek er doorheen….

Lees Meer >

Speculaastaart

Doe de speculaasbrokken in een keukenmachine en hak ze fijn. Laat de boter smelten en meng dit door de fijngehakte speculaasbrokken. Stop bakpapier in een taartvorm, maak van het speculaas een bodem en druk het hard aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast. Verhit 2 dl slagroom en laat de gelatineblaadjes weken in koud…

Lees Meer >

Noten-Rozijnenstoet met compote

Speciaal voor de broodfans die verantwoord willen genieten hebben onze bakkers een aantal lekkere broden ontwikkeld in ons Vitaal-assortiment. Onze Noten-Rozijnenstoet is een van deze bijzondere broden! Dit lekkere compacte brood is gemaakt van volkoren roggemeel en zit boordevol zaden, granen, noten en pitten. Maak een echte traktatie van jouw broodje met zelfgemaakte vijgen-abrikozencompote! Rasp…

Lees Meer >